Jumaat, 29 Jun 2012

Result oh Result

Assalamualaikum Para Stalker .
Today i want be a cute little panda . wuhuuu . Layan tweet sama s9sy . Im gonna crazyy weyhh . hahaah . takk sangka kau melayan kn ? orait stop talking about that . tadi amik report card then my result okay-2 saja :)) nvm i can fix it next time . mahu tengok takkk ? heee . tayang sikit result yang takk beraap oke ni :)) . dahh tengokk tak mahu insult-3 okee ?


sekarang dahh tengokk kan ? terukk kan result aku ? heee . relaxx . cikgu aku kata ni kira survey soalan . akhir tahun nanti buat betul-2 yerr aen . amira kata 'Mari kita belajar bersungguh-sungguh lepas ni' . tak habis-2 dengan ayat dia tu . huuu . oke lahh tu saja . 

P/S : Hari Ahad ni mahu hanout dengan Amira , Hikhmah and Syazana :)) Tengok cerita kartunn .

2 ulasan:

  1. fuyoo..tere gile result..and ciput nye bdak2 kelas ko..aq sampai 40 org!,,mcm sadin dah kat kelas..heheh

    BalasPadam